petek, 23. oktober 2009

btw

Smo že tik pred Sirijo in upam, da update sledi tudi tam nekje...

5 komentarjev:

  1. hej, hej, hej fantje,

    dobro ste štartal tole popotovanje. upam, da še za nas prihranite kakšno dogodivščino, seveda brez cestnih nesreč .-))) komaj čakam, da se sredtnemo!!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Fantje, komentarjev je vedno več, vedno več jih sledi vaši poti (veliko je takih, ki ne komentirajo). Male nezgode vas krepijo, velikih pa ne bo (vsi držimo pesti za to). Vsi trije se lepo smejte, če vas slikajo "plavi angeli" (ne vem, če so tudi tam takšne barve). S smehom in dobro voljo boste premagali vse "težave in težavice", naši TRIJE MUŠKETIRJI. Četrti pa smo mi, ki vam sledimo v mislih. Srečno pot še naprej.

    OdgovoriIzbriši
  3. Nesrečen padec. Hvalo bogo, da se je tako končalo. Držim pesti, da je bil ta najhujši na vsej vaši poti. Res da je to v paketu motopotovanja. Če že more še kakšen bit, naj bo raje kje v kakšnem mehkem pesku, do ostanejeo motorčki in telesca nepoškodovana. S-R-E-Č-N-O DO KONCA.

    OdgovoriIzbriši
  4. hoj, fantje! ker vem, da ste se po padcu že pobrali (bravo, grega) in ker vem, da je za vami kičast sončni zahod v Palmiri, vam iz dna srca privoščim bazen in pivo in seveda spanje v beduinskem šotoru!
    doma logistika uspešna, tako da vas v egiptu čakajo gume in priboljški...

    samo tako naprej!

    prvi vikend brez borisa... o, mater, koliko koliko jih še bo!

    Darja

    OdgovoriIzbriši
  5. Spanje je v šotoru kar v redu, Darja, pivo in hrana pa je naboljša "Kot Zagorca", to pa si pozabila priporočit.
    Drugače pa, še petnajt tednov...

    OdgovoriIzbriši