ponedeljek, 19. oktober 2009

Day 1

Odtlej dalje nobenih linkov z naslova. Počelo je. Zaenkrat je v pasošu en štempel in kesica je zamjenila vrečicu. Današnja Bolgarija čez nekaj ur bo spet novejša kot dogajanje dosedaj. Upam, prijaznejša. Aha, prvi dan. OK, počelo je počelo smo rekli, ko sem za đabe zbil avto na pumpi na Hrvaškem. Ok, krivec za vse padce je tačka, ki je ob obteženem motorju postala prekratka...motor je prepokončen v park položaju...in jaz 0 kriv...itak...popravljamo v Turčiji. Maybe. Stalo nas je 100 kun in sponzorska majica (hvala Mariju za majico od 10000 kun). In dobro v slabem. Klic. Mami. A morda pogrešaš vozniško in prometno? Mhm. In je homemade DHL priletel. Brez crasha tega klica res ne bi ujel. Slovo 2gič. Tokrat brez solz, a fajn. Zadnje.
Še kazen za izgubljeno-odleteno highway kartico pred Beogradom i to je bilo to za onaj dan. Večer je pač vzel svoj davek, a onaj porez rado plačamo...Tatjana in Spasoje in vsi moji tamkaj, HVALA.

Ju3ro, poleg kavice in pakiranja ni bilo pretresljivo. Smo pa odpravili 256 misel v moji glavi in kot se za gre zbili verigo kot se za gre.

1va garaža

Veriga je smještena

Twitter update: Joško spi, Boris priča sa Boris-the man man for the nightwatch in iomio šminkiram z malim compom na vogalu gostione. Tovornjakarjev 0 več. Še malo in preko Bolgarije napademo Turčijo. Pred našimi košarkaši...in z njimi v mislih.

4 komentarji:

  1. jao, jao brate! še sreča, da sm čist po naklučju odprla predal v avtu in našla tist žepek. čist preveč naključij se je pokloplo, da se je tole uštimal. no, slab začetek dober konec! sretan put!

    OdgovoriIzbriši
  2. Fantje, nezgodice so se začele. Da bi le ostale takšne, MAJNHE!!! To vam vsi želimo. In če niste pozabili ničesar drugega - juhuhu! Srečno pot! Janči

    OdgovoriIzbriši
  3. fantje ,srečno pa polne gume in brez karambolou

    OdgovoriIzbriši
  4. :-) naj ostane pri tem, srečno pot!!! Aja z Zvonetom sem zmenjena jutri

    OdgovoriIzbriši