nedelja, 7. februar 2010

viaSharksbay a.k.a. viaMosselbaai

Po pridobljenem dnevu (zavoljo zmesnjave datumov) pomislimo, da je tudi obisk farme nojev vredno dodatnih 300km. Neplan je tej ideji zjutraj odkimal in po dobrih 150km parkiramo na zelezniski v Mosslebaai. Ju3i ju3o bo namenjeno cage view the big white one in trenutno lahkotno popoldne na pesku po nekaj day by day voznjah nam po trenutnih, se nedeljskih, merilih pripada. Iz vcerajsnjega lodgea dobimo nove ponudbe za mopede od slucajnih prespancev in ju3 bo s5 nekaj novega v razmislek. Mopki sami zase pritegnejo pogled, tudi v JAR, ki je sicer z vsemi vrstami motorjev dodobra prezet.
Vcerajsnji pogled v globino nam se danes jemlje misli in Kaapstad je po N2 - avtocesta slabih 400km stran. A gremo naokrog, ceprav 22000km ne bo uspelo sesteti. Bo pa voznja zatorej slikovitejsa. In pogled (in itak ne le to) na toplo morje, sunac in bikini je napram domaci zimi zagotovo toplejsi.

Praznjenje "zalog" na crpalki

Prva pomoc celadi

Upam, da bo crtkana crta na cesti ostala crtkana

Suncoast

Na stanici

Vlak zagotovo ne odpelje

V ozadju slike NI PLAKAT

Mosslebaai

2 komentarja:

  1. Uf, uživancija na polno :)
    En lep prešernov dan vam želimo iz slo :)pripravite s ena znatno nižje temp, če se sploh lahko, .... ah, nič se ne pripravljajte, uživajte do zadnjega trenutka brez misli na naš mraz!

    OdgovoriIzbriši
  2. uživajte do konca ,naredite še kakšen kilometer za nas ,ker se mi še ne moremo vozit (sneg),ali pa bol teško .Srečno do konca poti in vrnitev domov.
    bokkkkkk Gery

    OdgovoriIzbriši