sreda, 10. februar 2010

Ena prodaja motorjev

Kako v normalnem stilu opisati hekticno dogajanje, ki se vrti okoli nasih mopedov? Na kratko...motorji pritegnejo ma ama cisto vsak pogled na cesti in gredo v albume vseh, ki imajo s seboj kamero. Nekateri verjetno celo vec fotk kot mi sami. Nekje se vedno vrti pogovor tudi o
prodaji. Kar je obrodilo vec povprasevanja, kot bi si mislili. in eventually, motorji so prodani. Najboljsemu kupcu. Pravzaprav so bili skoraj prodani ze preko neta, kupca pa nam je omenil decko v Cofeebaai. Nekaj mailov zainteresirane javnosti iz Cape Towna (pridobljeni preko
poznanstev se s poti po Botsvani) smo danes vljudno zavrnili. In ko vceraj prispemo v Cape Agulhas, se modeli v baru zagrejejo...peljejo nas z "gumico" in 50vozli cez valove...ufff. In potem k poslu. Zjutraj naj bi ga dokoncali. Nah, potem pa zvecer, po kratkem pogovoru v portu
Agulhasa popoldan, prideta v backpackers omenjani tip in Andrew. Finalni kupec. Dalec najboljsa ponudba (ceprav so zjutraj modeli s colna rekli, da izenacijo vsako ponudbo in prisli na obisk s papirologijo). Danes "dokoncamo" popotovanje. Ju3 nas peljejo v vinske kleti, dalec od turisticnih poti. v soboto se vracamo v Agulhas in vsec nam je, da zakljucujemo najjuzneje. K Andrewu na farmo ali k kolegu v bikerski lodge. Ta vikend je tu rock festival in neko veliko tekmovanje v lovljenju mecaric...Andrew se udelezuje...v nedeljo piknik na farmi...v ponedeljek pa nas z ultralahkim letalom pristanejo v Cape Town, na letalisce. Kaj dodati?

Cape Agulhas - port, najjuznejse pristanisce v Afriki

Gumica, ki jo orto stegne

Najdaljsa pescena plaza v JAR ali Afriki, not sure...17km

Zastave v ozadju...proti kom vse igramo na WC2010?

Zacetek dneva zakljucka poti...

Se en bazen, ki ga nismo sprobali. Zgleda pa fajn.

11 komentarjev:

  1. Res je lepo. Mama in ata se počasi veselita, da pridete domov. Vsem trem pošiljata pozdrave.
    No, pa mi tudi. :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. hojla, fantje dragi!jaz pravim vsak vam čast, zmagali ste na celi črti! in resnično si zaslužite nekaj lahkotnih dni z ultralahkim letalom na koncu! če pa ujamete še kakšno mečarico, prinesite kakšen kos
    domov, se ne bomo branili! lahko prinesem hladilno torbo na letališče...
    boris, doma te vsi že težko čakamo, jaz prav gotovo....

    OdgovoriIzbriši
  3. ...dodati to, da si zaslužite vse čestitke, ko ste s svojim znanjem, iznajdljivostjo, pogumom, trmo, ter seveda z veliko željo, dosegli cilj. Tistega, dejanskega, pa seveda tistega v sebi. Mnogi nikoli ne bomo hodili po tej vaši poti, rad pa bi prisluhnil vašim besedam, vtisom, tako, iz prve roke, če boste kdaj pri volji, se priporočam. Bodite dobro, pa srečno pot domov!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Fantje, kapo dol (pa še klobuk, če ga kdo ima)! Cilj je dosežen, še malo užitkov, pa domov v prelepo Slovenijo. Pričakala vas bo vsa bela. Do takrat pa uživajte, zajemajte vse z veliko lopato!!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Hej musketirji!
    Bravo, dosegli ste cilj, uresnicili sanje in dobili eno veliko zmago! Vsa cast za drznost in pogum, neomajnost, trmo in vztrajnost!
    Ampak ne, ne, ni se konec! Naj bo to ena mala VELIKA zmaga,ostale sledijo tu-ZAGOTOVO!!!
    smrk, smrk za motorje, ampak takle je, a ne? fajn zbiznisirajte in uzivajte uzitke poslednjih dni tam dol.

    se vidimo!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ciao, carji ste :-) Uživajte še zadnje dneve. Srečno pot domov, komaj čakam da se vidimo, konzerva sudanskih rib vas tudi čaka :-)
    Lp.
    Alenka

    OdgovoriIzbriši
  7. Hey boyzz,
    ne morem verjet, da je že mimo in boste čez par dni doma. Kt da smo pred par tedni mel piknik v Mladetičah in se pogovarjal o tem da greste. Bravo vsem trem in svaka čast. Uživajte do konca in se vidimo!!
    Lp,Barbara

    OdgovoriIzbriši
  8. Fantje, mušketirji, carji, boyzz, .... pa naši dragi, pa še ..., sploh, navdušili ste nas! Vsi trije, skupaj! Še mi odzvanja tam zadaj "ojla, mami, a me ne poznaš?", ko sem se prebijala po službi v avto, in še zameteni sneg mi je z avta zletel za vrat ... " Smo na cilju, pa se malo oglašam... a me slišiš? - Seveda te slišim, dragi sinče, a ste v Cape Townu? - Smo, ja, mami, smo v CT!" A kaj še sploh reči, še srečno priletite domov, in z ultralahkim, in z boeingom!
    S&J

    OdgovoriIzbriši
  9. BRAVO!!!!!!!!

    Prav je , da se ultratežka pot konča z ultralahkim dostopom na letališče!!!!

    Kmalu se vidimo.....Aljoša

    OdgovoriIzbriši
  10. Zakon, super, oh in sploh! Čestitke, kapo dol, klobuk dol in še in še za to opravljeno pot. Jupi, jupi, še malo, še čisto malo, pa bomo uživali v težko pričakovanih afro večerih.
    Zdej pa le še mal na off, pol pa srečno pot domov!
    dturks

    OdgovoriIzbriši
  11. a daj, daj daj....pa ja nimate že vsega pol kufr????...kaj se boste vračal? zdaj je treba če eno turo nazaj po zahodni strani, pa itak ste se zdaj opral v morju ;-)))))
    ne, ne,ne)))komaj čakamo, da pridete!!!..Borix, pa un nož dobiš, za pregled zobovja, tist dil za singo ni bil najbolj fer...
    ljupčke, pozdravčke..največji frajerji, uživite še zadnje dni...
    Tanja

    OdgovoriIzbriši