sreda, 27. januar 2010

Twitter style

- Namibija ostaja z naše strani untouched, ambasada je sedaj sicer takoj za vogalom
- Po dveh dneh in 800+km vceraj v dezju uleteli v capital Motsvana, Gaborone. 1vi info z ambasade, Juznoafriskih viz tu NE izdajajo. Politi od dezja in info upali na nov dan in cekirali, kako preko Zimbabveja, Mozambika do eventuelno s5 Tanzanije. A le za minuto.
- Imamo izpolnjene apllication forms z embasade in pravijo, da traja dejansko manj kot 10dni, da izdajo vizo, ki za EU Slovence seveda nekaj stane
- Bili zmerjani, da ne spostujemo drzave, ker nimamo organiziranega naslova za prebivanje tamkaj
- Ustimali naslov, cakamo potrditveni mejl za prilogo formularju
- Predvceraj spoznali voznika tovornjaka na poti v Angolo, ki ima sina, Francios-ja v Pretoriji. Bikerja, odvetnika, ki se veseli srecanja z nami... Kontakt z njim pred kratkim obeta klic na ambasado...
- Danes pa kak post...zvecer...je bilo pestro

2 komentarja:

  1. No, saj vemo, da ste fantje od fare in da se boste znašli, pa naj na prvi pogled izgleda še tako črno. Dokler ne dobite viz, si pa privoščite še kakšen prost večer..... in uživajte vsak trenutek na črni celini. SPBN!!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Že iz prve roke izvedeli, da ste s "specialnim šarmiranjem" spet dosegli svoje in da z vizami v žepih že šarmirate J-Afričane. Nismo dvomili sploh, niti za sekundo,a zdaj, zdaj pa fantje na polno, doživite še južno Afriko, kot pravi Grega, kot se za gre! Se vidimo v beli Sloveniji!

    P.S. Pravijo, da so tam doli lumpi, pazite torej še naprej nase, na svoje preostale kufre in kufrčke!
    Sonja & Julij

    OdgovoriIzbriši