četrtek, 31. december 2009

SNL

SNL kartica

Voscilo

Twitter style:
- v Novem letu zagotovo za zacetek razdrem "frgazer" in nadaljevanje poti, upam, BP
- koza z busom iz okoliske vasi prihaja na koline
- Alenka kozi zadnji sprehod
- po spletu okoliscin pristali v lodge-u za sanje. Spet. Iringa.
- fanta na trznici, dekleta ravno z neta, pranje motoristicnih hlac v teku (neeeded)6
- uzivajte...

8 komentarjev:

  1. Dragi popotniki,

    menimo, da je že čas, da se vam oglasimo tudi z naše strani. Tudi mi redno beremo vaše zapise in podoživljamo vaša doživetja. V prihajajočem letu vam želimo veliko sreče in zdravja, na potovanju pa še naprej veliko užitkov do srečnega povratka.

    Rekreacija 500

    OdgovoriIzbriši
  2. dragi boris, draga fanta, draga dekleta!
    afriški pregovor pravi: ne teci za srečo, če pa je tik za teboj! to je golo dejstvo, vem pa tudi, da srečo z imenom Afrika uživate z veliko žlico. če vam to ni dovolj, vzemite šeflo! pa tega vam ni treba posebej razlagat, to znate! želim vam srečno še naprej in vroče silvestrovanje!
    darja

    OdgovoriIzbriši
  3. Leto 2010 boste dočakali pred nami. Je kozliček že pečen? Naj vam tekne in na zdravje. Srečno. srečno, srečno še naprej, uživajte JBG&KAT!!!! Punce, zaužijte še teh nekaj dni, pa četreba naredit šeflo ročno. Srečno in vse, kar spada zraven.

    OdgovoriIzbriši
  4. Dragi fantje, staro leto se poslavlja,na pragu je že novo- vi ga boste letos dočakali v drugačni "atmosferi". Naj vas na vaši poti še naprej spremlja predusem sreča,sreča... Torej srečno, zdravo in uspešno v Novem letu 2010, želiva vsem - posebej pa še Borisu. BRANKA&IVČ

    OdgovoriIzbriši
  5. Vsem srečno ,da bodo motorji delali do konca in še naprej predvsem pa varno .bokkk Gery

    OdgovoriIzbriši
  6. Pa smo ga dočakali, tudi mi, in v novem ste še vedno ključni VI!!! Zatorej srečno še naprej in ne hitite, čimveč sproti jo užijte! Če pa čajček bo le pregrenak, ga vzemite kot okus, ki probati ga mora Afrike željni vsak!
    Super ste, tako naprej, in se tako zanimivo beremo še napreeeeej.
    Sonaj&julij

    OdgovoriIzbriši
  7. hoj, fantje! kozje koline za silvestrovo so uspele? pa krvavice? zdaj ste tanzanijo že zapustili in res vam ni bila pisana na kožo. je pa malawi zato toliko boljši, a ne? si vas kar predstavljam ob jezeru z barvo Jadrana pa ribice na jedilniku, morda ste jih ujeli na včerajšnji ribičiji z domačini? po mojem vam manjka sam dragojević... kamorkoli se boste že obrnili, naj bo srečno še naprej! ampak kake fotke z jezerske obale bi blo pa fajn videt... lepe pozdrave od vseh mogočih in lubčka od mene!

    OdgovoriIzbriši
  8. Živjo popotniki!
    Cel teden je že mimo, od vašega javljanja
    Verjamem, da je naporno, a hkrati lepo pa vendar komaj čakamo,da bomo zopet prebrali in videli kaj zanimivega.Uživajte,pa srečno in vedite da smo (ŽAUUUU),v mislih vedno z vami. Lep pozdrav BRANKA & IVČ

    OdgovoriIzbriši