torek, 13. oktober 2009

Woman power

Moja edina najljubša sestrica Kristina, sopotnica iz Afrike Alenka, ter frendica Tanja, ki Afriko že dolgo časa špara za vizito, so dekleta, s katerimi bomo dvignili prah s kolovozov Tanzanije. Okoli 15ega decembra v Nairobiju imamo check point in dobrodošlo injekcijo surovin, ki smo jih pozabili, so pošle ali bi znale še kako oplemenititi nadaljnje potikanje po toplem jugu.

Nairobi, djip ali đip ali terensko vozilo in baje en fejst vodič pod Ekvatorjem je v kratkem povzetek kar nas / jih čaka. Ostalo pa sproti.

Tanja, Alenka, Kristi (z desne proti levi)

POMEMBNO OBVESTILO!
Tale post potrebuje pojasnilo zaradi boljšega razumevanja situacije. Predvsem zaradi mojega srečno poročenega statusa je dobra iztočnica za raznorazna namigovanja, natolcevanja, morda celo zmanjševanje naše kredibilnosti!?
"Trije jezdeci gredo na pot, potem se jim pridružijo tri gracije...!" Zelo prikladno, vse paše skupaj...
Cela ideja o poti se je začela kot : "Motoristi s spremljevalno ekipo po najbolj odročnih krajih Centralne Afrike." Od prvotnih dveh terenskih vozil, se je število spremljevalcev zaradi različnih dejavnikov skrčilo na dve dekleti (Alenka in Kristi), katerima se je naknadno pridružila še Tanja.
Torej od prvotne ideje o "tapravih" spremljevalcih ni ostalo nič, ostala so tri dekleta željna Afrike, ki pa so dokaj neodvisna ekipa, s katero bomo preživeli del poti.
Vsekakor pa je na taki poti prijetno srečati sorodno dušo, kar dekleta nedvomno so!

1 komentar:

  1. Kaj naj recem. Zelim ta prvo obilo uzitkov pri odkrivanju novih podrocij v tej daljni Afriki, pa seveda, pazite nase. Srecno!

    OdgovoriIzbriši